Arbetar du med underhålls- eller driftsfrågor inom vindkraft? Välkommen att delta vid ett av våra webbinarium den 24:e eller den 25: juni kl. 14:00!

Under en halvtimme kommer Bladecare berätta om robotiserad och automatiserad teknik för underhåll av vindkraftsverk.

”- Framtiden är här!” Robotiserat och automatiserat underhåll av vindkraftverk är här för att stanna. I takt med att verken blir högre och rotorbladen längre, så ökar också ytorna som skall underhållas. För att kunna maximera årsproduktionen och öka tillgängligheten krävs det ett nytt angreppssätt.

Precis som tillverkningsindustrin robotiserat stor del av tillverkningen så är det nu dags för samma steg inom underhåll, ett steg mot Industri 4.0
Genom automatisering så skapas förutsättningar för repeter- och spårbarhet. Datadrivet underhåll skapar bättre förutsättningar för kvalitet, säkerhet och effektivitet.

Tillsammans med Aerones Nordic bjuder Bladecare in till ett webbinarium som hålls av Dainis Kruze, VD vid Aerones Nordic. Vi går bland annat igenom:

  • Varför valet av vajerstyrning?
  • Vad kan utföras med hjälp av Aerones-tekniken?
  • Vilka är de stora vinsterna med robotiserat underhåll?

Under webbinariet har du chans att ställa frågor och ta del av andras funderingar. Verksamhetsaktiva har företräde till dessa webinarium.

Information och anmälan

Datum: 24:e alternativt 25:e juni, 2020.
Tid: 14.00-14.30
Plats: Din dator, telefon eller surfplatta
Talare: Dainis Kruze, Co-founder and Managing Director
Språk: Engelska

Anmäl er här.

Välkommen!